Dragremmar

TP #555399

Nu 149,00 kr

Spara 100,00 kr tidigare 249,00 kr
100+ i onlinelager

Dessa bomullsremmar är inte bara snygga, de har också en praktisk neoprenfodring som skyddar handleden när du lyfter tungt. Fodralet är 4 cm brett och 5 mm tjockt för att ge extra stöd och komfort.

Remmarna är av hög kvalitet och är 55 cm långa, vilket gör dem till en universell passform för alla handledstyper. De är utformade för att ge dig den kraft och stabilitet du behöver under din träning, oavsett om du är nybörjare eller erfaren.

TP #555399
Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Se alla produkter