Produktnummer: 373756
ABS Company

Sledmill

74 990,-

2 I lager (Leveranstid 3-7 dagar)
Snabb leverans

SledMill är en högeffektiv träningsutrustning som erbjuder en komplett kroppsträning för styrka, uthållighet, snabbhet och kraft. Med sin kompakta och miljövänliga design ger den alla fördelar med slädträning utan att kräva mycket utrymme - endast 2,3 meter jämfört med de vanliga 40 meterna.

Den platta rulldäcksdesignen med låg friktion ger maximal funktionalitet och mångsidighet genom att möjliggöra smidighetsträning i olika riktningar. SledMills fästbara fartsele ger spännande möjligheter för sprintträning och fallskärmskörningar, medan motståndsfästen främjar olika styrkerörelser.

SledMill replikerar alla slädeövningar och tränar kroppen för att generera maximal markreaktionskraft. Den simulerar atletiska rörelser utförda på banan och planen för att utveckla sportspecifik stabilitet, hastighet och kraft.

ABS Company

ABS Company är ett känt varumärke inom fitnessindustrin som fokuserar på att leverera högkvalitativa träningsprodukter och utrustning för att hjälpa människor att uppnå sina träningsmål. Med en stark passion för att främja hälsa och fitness erbjuder ABS Company ett brett utbud av produkter som är utformade för att stärka och forma kroppen.

Genom innovativa designkoncept och avancerad teknik strävar ABS Company efter att erbjuda användarvänliga och effektiva träningslösningar. Deras sortiment inkluderar bland annat träningsredskap för magmuskler, ryggmuskler och kärnstyrka, samt andra träningsprodukter som är designade för att optimera träningen.

Med fokus på hållbarhet och prestanda är ABS Companys produkter välkända för sin pålitlighet och långvariga kvalitet. Oavsett om det är för professionella gym eller för hemmabruk strävar ABS Company efter att erbjuda träningsutrustning som inspirerar till en aktiv livsstil och bidrar till att användarna når sina fitnessmål.

Gå till ABS Company