Produktnummer: 374723
X-ERFIT

X-erfit Indoor 350

Nu 3 999,- tidigare 7 999,-

5+ I lager (Leveranstid 3-7 dagar)
Tillbehör

Skyddsmatta 70x150cm

Genom att använda denna underlagsmatta kan du skydda ditt golv mot fukt och repor samtidigt som du minskar ljudnivån vid användning av hemträningsutrustning.

Att använda en skyddsmatta under din träningsutrustning och under träning är en kostnadseffektiv försäkring för att skydda ditt golv mot den tyngd som genereras.

Skyddsmattan fungerar väl på alla typer av golv, särskilt parkett och laminat. Om du har värmekablar under golvet där du tränar är det viktigt att regelbundet lufta mattan för att undvika missfärgning på golvet.

Denna matta passar speciellt bra till motionscyklar, spinningcyklar och Crosstrainers.

599,-
FloorPads ECO 4 pcs set

Abilica FloorPads ECO är den optimala träningsytan för träningscyklar, ellipstränare och annan träningsutrustning med 4 fötter.

Denna produkt skyddar golvet, minskar buller och vibrationer, samt är luktfri och tvättbar. FloorPads ECO är tillverkade av högkvalitativt och miljövänligt EVA-material, vilket garanterar en lång livslängd. Setet innehåller fyra st pads som alla mäter 10x10x1 cm.

149,-
Snabb leverans

X-ERFIT Indoor 350 Spinningcykel är spinningcykeln för dig som vill ha cykel känslan inomhus!

Rejäl spinningcykel för hemmaträning. Cykeln har ett 22 kg tungt svänghjul vilket ger dig en smidig och bra trampning, oavsett motstånd. Remdrift säkerställer tyst träning. Sadeln på cykeln kan justeras upp och ner, samt framåt och bakåt, styret kan även justeras upp och ner samt framåt och bakåt, så att du kan hitta din bästa sittställning. Cykeln levereras med en dator som visar antal pedaler per minut (RPM), tid, kaloriförbrukning, distans och hastighet.

* 22 kg svänghjul
* Remdrift
* Manuell motståndsjustering
* SPD/kombipedaler
* Horisontell och vertikal justering av styret
* Horisontell och vertikal sitsjustering
* Transporthjul
* Max användarvikt: 130 kg
* Vikt: 45 kg

X-ERFIT