Produktnummer: 374722
X-ERFIT

X-erfit Indoor 250

Nu 3 499,- tidigare 4 999,-

5+ i onlinelager
Tillbehör

Skyddsmatta 70x150cm

Genom att använda denna underlagsmatta kan du skydda ditt golv mot fukt och repor samtidigt som du minskar ljudnivån vid användning av hemträningsutrustning.

Att använda en skyddsmatta under din träningsutrustning och under träning är en kostnadseffektiv försäkring för att skydda ditt golv mot den tyngd som genereras.

Skyddsmattan fungerar väl på alla typer av golv, särskilt parkett och laminat. Om du har värmekablar under golvet där du tränar är det viktigt att regelbundet lufta mattan för att undvika missfärgning på golvet.

Denna matta passar speciellt bra till motionscyklar, spinningcyklar och Crosstrainers.

599,-
FloorPads ECO 4 pcs set

Abilica FloorPads ECO är den optimala träningsytan för träningscyklar, ellipstränare och annan träningsutrustning med 4 fötter.

Denna produkt skyddar golvet, minskar buller och vibrationer, samt är luktfri och tvättbar. FloorPads ECO är tillverkade av högkvalitativt och miljövänligt EVA-material, vilket garanterar en lång livslängd. Setet innehåller fyra st pads som alla mäter 10x10x1 cm.

149,-
Snabb leverans

X-erfit Indoor 250 är det perfekta alternativet för alla som letar efter en prisvärd och robust spinningcykel för hemmabruk!

Denna spinningcykel klarar allt från korta, hårda intervaller till lugna långpass. Spinningcykeln har ett svänghjul som väger hela 20 kg, vilket garanterar högt motstånd och möjlighet till t.ex. styrketräning.

Den dämpade och bekväma sitsen är justerbar både vertikalt och horisontellt, medan styret är ergonomiskt utformat och erbjuder flera olika handpositioner samt är höjdjusterbart.

Spinningcykeln levereras med mjuka transporthjul så att du enkelt kan ställa undan den när den inte används.

Egenskaper:

20 kg svänghjul
Kedjedrift
Manuell justering av motståndet
Vertikal justering av styrningen
Horisontell och vertikal justering av sätet
Transporthjul
Max användarvikt: 120 kg
Vikt: 40 kg

X-ERFIT