Produktnummer: 374187
Spirit Commercial

Abdominal SP-4309

43 990,-

2 i onlinelager
Snabb leverans

Spirit Fitness har lanserat en ny Selectorized-serie med högkvalitativa styrkemaskiner som passar perfekt för träningsanläggningar med begränsat utrymme. Den kompakta designen gör att du kan utnyttja anläggningens potential fullt ut. Selectorized-serien har enastående teknologi och design som överträffar dina förväntningar.

Spirit Abdominal Low Row SP-4309 är en av maskinerna i SP-43-serien som fokuserar på att bygga styrka med bibehållen stabilitet och komfort. Denna maskin ger dig möjlighet att stärka dina magmuskler på ett säkert och effektivt sätt. Den justerbara rulldynan säkerställer en idealisk placering av den övre delen av bröstet, medan den nedre ryggdynan ger stabilitet. Den är lämplig för användare av alla storlekar med sitt justerbara rörelseområde.

SP-43-serien har också justerbara plattformar för att hålla användarna i en bekväm och optimerad position. Sittdynorna är av högsta kvalitet och garanterar säkerhet och en välinriktad sittposition. Du kan hålla koll på dina träningspass med den integrerade REP-räknaren och det inbyggda förvaringsutrymmet på toppen av tornet gör det lätt att förvara användarens telefon och dryck.

Selectorized-kollektionen har en kompakt design som hjälper dig att optimera din gymkapacitet och attrahera fler medlemmar till din anläggning. Spirit Selectorized SP-4309 är både bekväm och säker att använda, och är ett fantastiskt tillskott till vilket gym som helst med dess estetiska design. Den ingår i en komplett serie designad för dagens styrketräning.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial