Produktnummer: 372738
Keiser

A250 Abdominal

81 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Att utveckla starka och kraftfulla magmuskler är avgörande för att förbättra prestandan i överkroppen, eftersom dessa muskler utgör en direkt grund för stöd. Keisers design och teknik särskiljer deras A 250 Abdominal-maskin från andra konventionella maskiner som använder järn.

Genom att erbjuda en design med låg tröghet ger denna maskin ett jämnt motstånd, vilket skyddar leder och bindväv från stötbelastningar. Resultatet är en unik träningsupplevelse som inte liknar något annat på marknaden.

Denna maskin är också lämplig för personer på alla konditionsnivåer, från äldre vuxna till elitidrottare.

Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser