Produktnummer: 374182
Spirit Commercial

Torso Rotation SP-4304

43 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Spirit Fitness har skapat en innovativ serie styrkemaskiner, kallad Selectorized-serien, som ger högkvalitativa alternativ för träningsanläggningar. Deras kompakta design hjälper dig att maximera din gympotential och locka fler medlemmar att stanna kvar i din anläggning. Selectorized-serien har en imponerande teknologi och design som överträffar dina förväntningar.

En av de utmärkta maskinerna i Selectorized-serien är Spirit Fitness Torso Rotation SP-4304, som är en fantastisk styrkestation för träning av magmusklerna. Denna styrkestation har en justerbar rörelseomfång som ger stabilisering till dina mag- och bålmuskler och skyddar din nedre rygg under ditt träningspass. SP-4304 använder en rotationsrörelse för att stärka hela kärnan av bålmusklerna inklusive de främre och sneda magmusklerna. Arm- och lårkuddarna hjälper till att bibehålla en upprätt hållning och stabiliserar underkroppen. Dessutom kan även personer med ryggproblem stärka sina magmuskler utan risk med denna maskin.

Spirit Fitness har också designat SP-43-serien för att bygga styrka med bibehållen stabilitet och komfort. Maskinerna har justerbara plattformar som ger användarna en optimal position för att utföra träningen. Sittdynorna är av högsta kvalitet och garanterar en säker och välriktad sittposition. En integrerad REP-räknare gör det enkelt att följa med på dina träningspass och det inbyggda förvaringsutrymmet på toppen av tornet gör det enkelt att förvara användarens telefon och dryck.

Spirit Fitness Selectorized-serien har en estetisk design som utan tvekan är ett mervärde för alla gym. Dessa maskiner är både bekväma och säkra att använda och ingår i en komplett serie som är designad för dagens styrketräning. Med Selectorized-seriens kompakta design kan du optimera din gympotential och behålla fler medlemmar i din anläggning.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial