Produktnummer: 373661
Pro-Form

Utility Bench With Rack Träningsbänk

8 999,-

1 i onlinelager
Tillbehör

Skivstång 220cm, 50 mm

Denna olympiska skivstång väger 20 kg och är 220 cm lång med ett grepp på 28 mm. Den är idealisk för alla typer av lyft, inklusive bänkpress, squats och marklyft, och passar till viktskivor med 50 mm öppning.

Med en maximal belastning på 300 kg är denna skivstång en säker och tillförlitlig partner för att hjälpa dig att nå dina träningsmål."

2 299,-
Black Sport Bumper Plate

American Barbell Black Sport Bumper Plate har en diameter på 450 mm och är utrustade med en kvalitetsinsats i rostfritt stål, vilket gör dem enkla att lasta på stången.

Dessa plattor är ett utmärkt val för alla träningsprogram, inklusive olympisk tyngdlyftning, eftersom de har minimal studs och är byggda för att hålla hög kvalitet till ett mycket konkurrenskraftigt pris. 

Det bör noteras att deras diameter är i enlighet med IWF-standarderna.

Tjocklek:
5KG: 25MM
10KG: 32MM
15KG: 47MM
20KG: 73MM
25KG: 83MM

Vikt: 10 kg
699,-
Skivstångslås Aluminium Svart

Effektivt snabblås i aluminium. Håller vikterna säkert på skivstång. Knäpps snabbt.

Passar 50mm stänger.

Levereras i 2-pack.

Färg: Black
399,-
Snabb leverans

ProForm Carbon Olympic System är en mångsidig träningsstation som kan användas för både knäböj och bänkpress. Den levereras med en preacher curl bänk och har justerbara säkerhetsarmar och j-krokar för att passa olika höjder. Träningsbänken kan justeras i flera olika positioner och har transporthjul för enkel förvaring och transport.

Dessutom ingår en preacher curl pad som enkelt kan monteras på bänken. För extra intensitet finns motståndspinnar på ramen för fixering av power gummiband och vikthorn för praktisk förvaring av viktplattor. Med ProForm Carbon Olympic System kan du utföra en mängd olika övningar för att förbättra din styrka och kondition.

  • Mått Ställning: L: 226 cm x B: 171 cm x H: 164 cm
  • Max. viktkapacitet ställning: 150 kg
  • Mått bänk: L: 135 cm x B: 69 cm x H: 122 cm
  • Max. viktkapacitet inkl. användare: 276 kg
Pro-Form

Verdens mestselgende fitnessmerke tilbyr god kvalitet til hyggelige priser, men sparer ikke på finessene som gir en fordelaktig treningsfølelse. Slitesterke maskiner med urbant tilsnitt i utformingen. Pro-Form er mest kjent for sine kondisjonsprodukter og er en del av det amerikanske selskapet Icon Health and Fitness, verdens største leverandør av treningsutstyr. Passser for mosjonister som er opptatt av «å få mye for pengene».

Gå till Pro-Form