Produktnummer: 374708
NordicTrack

C S22i Studio

29 999,-

5+ i onlinelager
Tillbehör

Skyddsmatta 70x150cm

Genom att använda denna underlagsmatta kan du skydda ditt golv mot fukt och repor samtidigt som du minskar ljudnivån vid användning av hemträningsutrustning.

Att använda en skyddsmatta under din träningsutrustning och under träning är en kostnadseffektiv försäkring för att skydda ditt golv mot den tyngd som genereras.

Skyddsmattan fungerar väl på alla typer av golv, särskilt parkett och laminat. Om du har värmekablar under golvet där du tränar är det viktigt att regelbundet lufta mattan för att undvika missfärgning på golvet.

Denna matta passar speciellt bra till motionscyklar, spinningcyklar och Crosstrainers.

599,-
FloorPads ECO 4 pcs set

Abilica FloorPads ECO är den optimala träningsytan för träningscyklar, ellipstränare och annan träningsutrustning med 4 fötter.

Denna produkt skyddar golvet, minskar buller och vibrationer, samt är luktfri och tvättbar. FloorPads ECO är tillverkade av högkvalitativt och miljövänligt EVA-material, vilket garanterar en lång livslängd. Setet innehåller fyra st pads som alla mäter 10x10x1 cm.

149,-
Snabb leverans

NordicTrack S22i är en IFIT interaktiv träningscykel för dig som gillar att titta på en global träningsvideo som ger dig känslan av att vara ute och cykla. Samtidigt har du ett färdigt träningsprogram att följa.

Följ iFit-tränarens tempo och backarna. Du kan också mäta din cykelkraft mot andra iFit-användare. På den stora 22-tums pekskärmen kan du välja en cykelvideo och komma igång. Videon är integrerad med cykeln så att motståndet och lutningen automatiskt anpassas till banprofilen i videon. Om du vill kan du enkelt hoppa ur synkroniseringen och själv justera det magnetiska motståndet eller lutningsprocenten. Nordic Track S22i har en inbyggd tiltmotor som gör att den kan tiltas upp och ner i uppförsbacke eller nedförsbacke. iFit är kompatibel med fitnessapparna Apple Health, Garmin Connect, Google Fit™ och Strava.

Med NordicTrack S22i spinningcykel kan du prova iFit gratis i 30 dagar, vilket ger dig full tillgång till många unika träningsvideor och program.

Med en fullständig iFit-prenumeration har du tillgång till:


- Globala träningsvideor där hastighet och lutning anpassar sig efter terrängen
- Live-träning och evenemang
- Färdiga träningsprogram anpassade efter dina behov
- Varierande träningsprogram över tid med iFit Challenge
- Skapa ditt eget spår via Google Maps™ och få detaljerade Street View-bilder längs vägen

Läs mer om iFIT här.

Längd: 140 cm
Bredd: 56 cm
Höjd: 141 cm
Vikt: 80 kg
Driftsystem: Remdrift
Pedaler: Standard pedaler med fotrem
Styrjustering: Lodrätt
Sätesjustering: Lodrätt/vågrätt
Transporthjul: Ja
Max användarvikt: 135 kg
Användningsområde: Hemmabruk
Garanti: 2 år (Hemmabruk)
Antal kolli: 1 ST

NordicTrack

En innovativ varumärke med internationell räckvidd som är mest känd för sina konditionsprodukter. Varumärket är under amerikanska Icon Health and Fitness, världens största leverantör av träningsutrustning. NordicTrack betonar finesser och innovativ teknologi i utvecklingen av sina produkter och är därför prissatta i en högre prisklass. Passar kräsna och aktiva användare som söker det lilla extra inom tekniska innovationer och goda träningsupplevelser. Det är alltså en produkt för användaren som vill vara tekniskt framåt i utvecklingen av träningsutrustning.

Gå till NordicTrack