Produktnummer: 372720
Masterfit

TP150 löpband

14 999,-

Förväntas på lager 31.05.2024
Tillbehör

Skyddsmatta 107x217cm

Genom att använda denna underlagsmatta kan du skydda ditt golv mot fukt och repor samtidigt som du minskar ljudnivån vid användning av hemträningsutrustning.

Att använda en skyddsmatta under din träningsutrustning och under träning är en kostnadseffektiv försäkring för att skydda ditt golv mot den tyngd som genereras.

Skyddsmattan fungerar väl på alla typer av golv, särskilt parkett och laminat. Om du har värmekablar under golvet där du tränar är det viktigt att regelbundet lufta mattan för att undvika missfärgning på golvet.

Denna matta passar speciellt bra till flesta löpband och större crosstrainer.

849,-
Underhållskit med silikon

Det finns ett speciellt smörjmedel utformat för att användas på löpband. Det är tillverkat av silikon och appliceras mellan löpmattan och löpbordet. Det är viktigt att använda rätt mängd av smörjmedlet för att undvika överdriven friktion mellan mattan och bordet. Om friktionen blir för hög kan det leda till överbelastning av motor och elektronik, vilket i sin tur kan orsaka skador.

Rekommenderas till Abilica, Sole Fitness och Masterfit löpband som ska smörjas med silikon

399,-
Snabb leverans

Bästsäljaren har blivit en stor kundfavorit med hela 4,7/5 på kundrecensioner. Toppfarten på 18 km/h gör att det ger bra träning för alla, oavsett om du är nybörjare eller avancerad. Den har 15 lutningsnivåer som kan justeras snabbt och enkelt med en knapptryckning. Det motsvarar en ökning med 10 %. Här har du gott om alternativ och hastigheter för att springa både platt och i "backar". Det finns till och med snabbtangenter som låter dig öka hastigheten och klättra snabbare om du vill.

Löpbandet kommer med 12 förinställda program och du har möjlighet att lägga till 3 manuella. Detta gör det enkelt att hitta ett träningsprogram som passar dig och dina mål. Skärmen visar tid, distans, kalorier, hastighet, puls och lutning. På handtagen hittar du pulsmätning och Threadflex dämpningssystem ger 12% mjukare löpning än på asfalt.

På konsolen finns möjlighet att ansluta en musikspelare eller mobiltelefon med kabel så att du kan lyssna på musik genom det inbyggda högtalare. När du är klar med träningen kan du enkelt fälla upp löpbandet för platsbesparande förvaring. Det här är löpbandet för dig som letar efter bra kvalitet och mycket funktionalitet för pengarna!

Tänk på underlagsmattan när du köper ett löpband - detta skyddar golvet mot svett/fukt och repor samt dämpar ljud. Kom ihåg underhållssatsen för löpband med silikon!

Goda skäl att välja löpbandet Masterfit TP 150
* Passar dig som vill springa både intervaller och längre pass
* Lämplig för alla nivåer
* Bra dämpning genom Threadflex dämpningssystem
* Hög kvalitet anpassad till den skandinavisk marknaden
* Ger bra och utmanande träning
* Användarvänlig och platsbesparande

Toppfart: 18 km/t

Motor: konstant 2,25 HP DC-motor (5 HP max)
Hastighet: 0,8-18 Km/h
Lutning: 15 nivåer / 0-10% lutning
Dämpning: Threadflex dämpningssystem
Löpyta: 140 cm x 50 cm
Mått: 1830 x 870 x 1420 mm
Hopfälld mått: 1100 x 870 x 1600 mm
Höjd från golv till löpband: 16 - 28 cm beroende på lutning
LCD-skärm: Ja
LCD-skärmen visar: Hastighet, tid, distans, kalorier, höjd och puls
Flaskhållare: Ja
Ingång för ljudkabel: Ja
12 förinställda program, 3 manuella program
Löpbandet kan fällas ihop: Ja
Snabbtangenter: Ja
Strömförsörjning: 240V
Max användarvikt: 130 kg
Löpbandets vikt: 94 kg

Produkten måste användas på en nominell 220-240 Volt uttag med en jordad kontakt (en 16 Ampere säkring rekommenderas för löpband). Undvik att använda förlängningssladdar och/eller grenuttag.

Masterfit

Masterfit är ett ledande varumärke inom gymutrustning tack vare deras fokus på högkvalitativa produkter, mångsidighet och innovativ design. Deras utrustning är känd för sin hållbarhet och användarvänlighet, vilket gör den perfekt för både nybörjare och erfarna utövare. Med en dedikation till kundservice och kontinuerlig innovation fortsätter Masterfit att vara det självklara valet för dem som söker pålitlig och effektiv gymutrustning.

Gå till Masterfit