Produktnummer: B11044
Masterfit

300 Half Rack Bumper Styrkepaket 150 kg

Nu 14 999,- tidigare 24 983,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Masterfit 300 Half Rack Bumper Strength Pack 150 kg är ett styrkepaket för komplett styrketräning i hemmet. Utrustningen tål tung och långvarig träning. Du kan träna hela kroppen hemma. Träna övningar som knäböj, bänkpress, marklyft, axelpress och mycket mer.

Paketet består av högkvalitativa produkter för att säkerställa att du får bästa möjliga fördelar av att träna hemma under en lång tidsperiod. Paketet är utformat så att du kan träna allt du behöver för att bygga en stark kropp och sätta nya rekord hemma. Viktskivorna och stången tål tung användning och du kan enkelt köpa till fler vikter i takt med att du blir starkare.

Paketet består av:

Masterfit 300 Half Rack
Abilica Skivstång 50 mm - 220 cm - 20 kg
Tunturi UB40 Utility Bench Justerbar Träningsbänk
4 x Masterfit Hi-Temp Bumperplate 5 kg
2 x Masterfit Hi-Temp Bumperplate 15 kg
4 x Masterfit Hi-Temp Bumperplate 20 kg
Abilica Olympic Collar 50 mm
Abilica Squatpad

Masterfit 300 Half Rack passar dig som vill ha ett gediget och platsbesparande halvställ för hemmabruk med förvaringsstift för viktskivor.

Masterfit 300 Half Rack är ett halvställ med gott om utrymme inuti själva stativet för alla typer av övningar. Krokarna och fästarmarna kan justeras över 31 hål från 30 cm upp till 185 cm i höjd. Half Rack har 3 förvaringsstift på varje sida som gör det enkelt för dig att ändra vikten på stången mellan olika set och ändå ha gott om tid för en paus innan nästa set. Pull-up rack är en rak stång med ett räfflat grepp med en diameter på 29 mm. Den är idealisk för både pronerade och supinerade pull-ups med olika greppbredder. Racket har en höjd på 213 cm, vilket gör det lämpligt för rum med lågt i tak.

Max viktkapacitet är 250 kg på jhookarna, 250 kg på säkerhetsarmarna och 150 kg på pullupstången. Max viktbelastning per förvaringspinne är 75 kg. Masterfit Dip Attachment, våra bänkar och Landmine Attachment, som köps separat, utökar övningsbiblioteket och gör detta till det perfekta halvstället för ditt gym.

Abilica Bumper Barbell är en olympisk skivstång med 50 mm diameter och förstärkt mässingskullager.

Stången är särskilt lämplig för lyftövningar som innebär snabba vridningar och vändningar, t.ex. ryck och stötar. Abilica BumperBar är konstruerad och testad för fall från 260 cm och klarar en maximal viktbelastning på 500 kg.

220 cm
20 kg
Greppbredd 132 cm
Passar viktplattor med 50 mm öppning
Max belastning: 500 kg

Tunturi UB40 är en kraftfull justerbar viktbänk, perfekt för alla träningsbehov i hemmet!

Tunturi UB40 Utility Bench är en justerbar träningsbänk som hjälper dig att uppnå alla dina träningsmål hemma. Med 6 nivåer av justering för ryggen och 2 justeringar för sittdynan kan du enkelt justera bänken så att den passar dina behov. Med en höjd på 47 cm från golv till sittdyna och en 31 cm bred ryggdyna kan du sätta benen stadigt på marken och ha en stabil ryggplatta när du gör pressövningar.

Justerbar nivå på ryggdynan: 6
Vinklar på ryggdynan: 0/20/37/52/70
Justerbar nivå på sittdynan: 2
Sittdynans vinklar: 0/17
Produktens storlek: L 125 x B 70 x H 47 cm
Produktens vikt: 17 kg
Max viktkapacitet: 200 kg

Masterfit Hi-Temp Bumperplates är viktplattor tillverkade av högtemperaturgummi med inkapslad centrering.

5 kg: Diameter 45 cm och tjocklek 3 cm
10 kg: Diameter 45 cm och tjocklek 5,9 cm
20 kg: Diameter 45 cm och tjocklek 8,1 cm

Abilica Olympic Collar i krom är snygga och stabila lås för 50 mm stänger som tål tung och frekvent användning!

Abilica SquatPad ger ett suveränt skydd för axlar och höfter vid styrketräning.

Denna bar pad hybrid är perfekt för övningar som squats, hip thrust och glute bridge. Den är utformad med en droppe i mitten för att göra det lättare att placera stången korrekt när du tränar.
Passar 25 mm, 30 mm och 50 mm stänger.

Vikt: 150 kg
Masterfit

Masterfit är ett ledande varumärke inom gymutrustning tack vare deras fokus på högkvalitativa produkter, mångsidighet och innovativ design. Deras utrustning är känd för sin hållbarhet och användarvänlighet, vilket gör den perfekt för både nybörjare och erfarna utövare. Med en dedikation till kundservice och kontinuerlig innovation fortsätter Masterfit att vara det självklara valet för dem som söker pålitlig och effektiv gymutrustning.

Gå till Masterfit