Power Set Tube

TP #5006

419,00 kr

10+ i onlinelager

Med Power Set Tube stärker du och tonar din övre och undre kropp med övningar som bicepcurls och squatpressar. Paketet innehåller 3 utbytbara band som ger motstånd. De två medföljande skumhandtag är enkla att använda och du kan enkelt ändra motståndet och bandet i ett snäpp. Ett dörrfäste som fäster vid nästan vilken dörr följer även med samt en träningshandbok och onlineåtkomst till deras träningsplattform. TUBES utökar möjligheterna till ditt hemma gym.

HÅLLBAR, MÅNGSIDIG OCH BEKVÄM

- Arbeta på styrka och kraft, när som helst, var som helst
- Handtagen kan placeras under foten eller runt fotleden för olika övningar
- Perfekt för resor och hemanvändning för att förbättra styrkan i hela kroppen
- Återskapa de flesta träningsövningar och maximera ditt träningsresultat
- Perfekt för att stärka din kärna, bygga muskler, tona din kropp och bränna fett
- Bonus: 60-dagars online träning

VAD FINNS I BOXEN
3x Gummiband i tre olika styrkor.
2x Mjuka handtag
1x Väska
1x Dörrfäste

BONUS: 60 DAGARS ONLINE TRÄNING

Let's Bands set kommer med tre olika färgkodade motståndsband i lätt medium och tungt. De två handtagen levereras med ergonomiska roterande grepp för att garantera maximal komfort. Du kan byta motståndsnivåer på nolltid, vilket gör din träning effektivare eller så utmanande som du vill. Du har tillräckligt med variation i motstånd för att skapa nästan alla träningspass du kan önska. gummibanden är slitstarka, mångsidiga och lämpliga för alla typer av riktad styrketräning, speciellt för att stärka och tona armar, bröst, axlar, rygg och nedre extremiteter. De är också perfekta för träning i hela kroppen.

Fäst banden på dörrfästet för att få tillgång till en mängd övningar, allt för att du ska kunna träna hemma, på gymmet, på kontoret eller när du är och reser.

EXKLUSIV 60-DAGARS ONLINE TRÄNING


Let's Bands strävar efter att ge dig det enklaste sättet att träna - var som helst, när som helst. Så du behöver inte göra ursäkter för att du saknar ett gym. När du köper en Power Set får du tillgång till deras online träningsplattform, som innehåller träningspass och träningsrutiner, samt hundratals övningar.

De har skapat några av de mest effektiva muskelbyggande, kroppsformande och fettbrännande programmen, lämpliga för alla ålders- och fitnessnivåer.

TP #5006