Produktnummer: 109901
Keiser

Power Rack Model 3110

245 990,-

Beställningsvara
Tillbehör

Adjustable Rack Bench

Keisers träningsbänk är enkel att flytta och justera i Keiser-ställen även under användning. Dess låga profil och transporthjul gör den enkel att förvara när den inte används och smidig att ta fram när den behövs.

Bänken har flera vinkeljusteringar som ger optimalt stöd för kroppen under olika rörelser.

22 999,-
Snabb leverans

Keiser förstärker kraften i Power Rack, som är mer än bara en vanlig ställning att hänga saker på. Med Keisers patenterade system blir det en explosiv träningsupplevelse. Använd det som ett traditionellt rack för friviktslyft eller experimentera med en blandning av järn och luft.

Byt ut en del av det traditionella järnet mot luft för att förvandla träningen till något helt nytt. Justera motståndet och följ med på Power Displays läsningar. Kablarna kan justeras för olika övningar och tillbehör kan användas för att maximera varje träningspass. Kombinera pneumatik och järn för att träna i vilken hastighet du vill, från kontrollerade rörelser till explosiva rörelser för att förbättra din kraft. Den unika hybriddesignen kombinerar Keisers Dynamic Variable Resistance och friviktsmotstånd för att fokusera på både styrketräning, hastighet och stabilitetsträning.

Allt detta i ett system som tar upp minimalt med utrymme. Träningspassen kan anpassas för alla användare och ramen är tillverkad av 11 gauge stål för hållbarhet. Varje ramkomponent placeras i en "jigg" svetsfixture för att säkerställa exakt placering varje gång, vilket garanterar konsekvent tillverkning. Detta rack är utformat för att passa alla behov och har en dubbel display för att tillfredsställa både användare och tränare.

Det finns också möjlighet att kombinera Keisers Dynamic Variable Resistance med traditionellt järnmotstånd för ännu mer variation i din träning.

Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser