Produktnummer: 110926
Keiser

Half Rack withour air Model 3107

51 990,-

Beställningsvara
Tillbehör

Adjustable Rack Bench

Keisers träningsbänk är enkel att flytta och justera i Keiser-ställen även under användning. Dess låga profil och transporthjul gör den enkel att förvara när den inte används och smidig att ta fram när den behövs.

Bänken har flera vinkeljusteringar som ger optimalt stöd för kroppen under olika rörelser.

22 999,-
Snabb leverans

Våra Keiser-rack kan köpas utan Air för att behålla en enhetlig estetik när flera rack köps och budgeten inte tillåter att alla rack har Air. På detta sätt ser de ut som medlemmar av samma familj, även om vissa har Dynamisk Variabel Motstånd och vissa inte har det.

Vårt system är designat för att optimera utrymmet och erbjuda en lösning för varje behov. Anpassad målning, plattform och logotyp finns som tillval mot en extra kostnad.

Ramen är tillverkad av högkvalitativt 11-gauge stål och alla ramkomponenter placeras i en precisionsjig vid svetsning för att säkerställa att delarna är korrekt placerade vid varje tillverkningsprocess, vilket garanterar konsekvent kvalitet.

Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser