Produktnummer: 112150
Keiser

Half Rack Long Base Model 3105

219 990,-

Beställningsvara
Tillbehör

Adjustable Rack Bench

Keisers träningsbänk är enkel att flytta och justera i Keiser-ställen även under användning. Dess låga profil och transporthjul gör den enkel att förvara när den inte används och smidig att ta fram när den behövs.

Bänken har flera vinkeljusteringar som ger optimalt stöd för kroppen under olika rörelser.

22 999,-
Snabb leverans

För vissa är det kanske bara en halv ställning, men den har ändå samma kraft som Keiser Dynamisk Variabelt Motstånd i Power Rack. Med en lång bas och fotopererade motståndskontroller, liknande de på Power Rack, samt möjlighet att avläsa motståndet på Power Display, ger denna ställning flexibilitet och mångsidighet.

Kablarna kan justeras för olika övningar och tillbehör kan användas för att maximera träningen. Den unika hybriddesignen kombinerar smidigt Keiser Dynamiskt Variabelt Motstånd med motstånd från fria vikter för att träna inte bara styrka, utan även hastighet och stabilitet.

Det är ett allt-i-ett-system som ger möjlighet att uppnå mer i mindre utrymme. Ramen är tillverkad av 11-gauge stål och alla ramkomponenter placeras i en "jigg"-svetsningsfixtur för att säkerställa exakt positionering vid tillverkning, vilket garanterar konsekvent kvalitet.

Träningspassen kan anpassas för alla användare och det finns dubbla displayer för att tillfredsställa både användaren och tränaren.

Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser