Produktnummer: 373876
Keiser

Half Rack Short Base Model 3103

219 990,-

Beställningsvara
Tillbehör

Adjustable Rack Bench

Keisers träningsbänk är enkel att flytta och justera i Keiser-ställen även under användning. Dess låga profil och transporthjul gör den enkel att förvara när den inte används och smidig att ta fram när den behövs.

Bänken har flera vinkeljusteringar som ger optimalt stöd för kroppen under olika rörelser.

22 999,-
Snabb leverans

Half Rack har uppdaterats och är nu ännu mer platsbesparande, med fokus på golvytan den kräver. Vi har också inkluderat den korta versionen av vårt populära fotstyrda motståndssystem som finns på Power Rack och Half Rack Long Base. Detta gör det möjligt att få de explosiva fördelarna med Keiser-träning även i mindre utrymmen. Du kan enkelt justera motståndet och följa det på Power Display. Kablarna är även anpassningsbara för olika övningar och du kan använda olika tillbehör för att maximera din träning.

Med kombinationen av pneumatisk och viktmotstånd kan du träna i olika hastigheter, från kontrollerad till explosiv, för att förbättra din styrka. Vår unika hybriddesign kombinerar Keisers släta dynamiska variabla motstånd med viktmotstånd, vilket ger dig möjlighet att träna inte bara styrka utan även hastighet och stabilitet. Detta gör Half Rack till ett allt-i-ett-system för att uppnå mer på mindre utrymme.

Vi använder också högkvalitativt 11-gauge stål för ramen och placerar alla ramkomponenter i en "jig" svetsfixtur för att säkerställa exakt positionering varje gång, vilket garanterar en konsekvent tillverkning. Half Rack är anpassningsbart för alla användare och passar olika behov. Dessutom har det dubbla skärmar för att tillfredsställa både användaren och tränaren och underlätta din träning.

Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser