Produktnummer: 300585
Inspire Fitness

FT2 Functional Trainer Multigym

Nu 42 999,- tidigare 54 999,-

5+ I lager (Leveranstid 3-7 dagar)
Tillbehör

Roddhandtag triangel

Abilica Triangle RowHandle är ett rejält roddhandtag för multigym i stål med kromfinish.

Det här roddhantaget är en av de mest klassiska och vanligt förekommande på gym. Handtaget har en bra bredd mellan handtagen och en lång yta med räfflad greppyta, vilket gör det lämpligt för alla.

Roddhandtaget kan användas för dragövningar som pull-downs och sittande rodd, både som enarmad övning eller tvåarmad eller utföra T-Bar-rodd med en fri skivstång placerad mellan handtagen. Det är 12 cm avstånd mellan handtagen, varje handtag har 18,5 cm greppbredd och en diameter på 25 mm.

Storlek: 18,5 cm lång, 17 cm bred
Diameter grepp: 25 mm
Vikt: 800 g

499,-
Preacher Curl Attachment

SCS Preacher Curl är en specialdesignad förlängning som enkelt kan anslutas till Inspire SCS Bänk eller Träningsbänk FT1 för att ge dig den perfekta biceps-träningen. Stödets höjd kan justeras i flera positioner för att ge dig den optimala träningshållningen.

De extra tjocka kuddarna ger dig extra komfort när du vilar dina övre armar på dem. När du har avslutat din träning kan du enkelt placera baren i stöden. Med SCS Preacher Curl kan du ge dina biceps den perfekta träningen på ett bekvämt och säkert sätt.

1 999,-
Heavy Stack Add-On Kit 23x2kg

Det här tillägget på 23x2kg är speciellt utformat för att passa tunga lyftare som behöver extra motstånd när de använder sin Inspire Fitness-maskin.

Innehåller 2st vikt magasin.

Kompatibla maskiner är:
– Inspire FT1
– Inspire FT2
– Inspire M5

3 998,-
Snabb leverans

Inspire har utvecklat en innovativ multigym-apparat med en inbyggd Smith-maskin som ger både funktionalitet och bekvämlighet. Ingen extra utrustning såsom viktskivor eller skivstång behövs, allt du behöver för att träna hela kroppen ingår. Patenterade lösningar som är unika för denna apparat har utvecklats av designers med mer än 30 års erfarenhet av träningsredskap.

Med FT2 Functional Trainer har du möjlighet att träna hela kroppen med åtta fästpunkter för tillbehör, vilket gör det möjligt att utföra en mängd olika övningar som bänkpress, flyes, bicepscurl, abs, axlar och mycket mer. Du kan till och med träna sport-specifika övningar som golfsving eller tennis-slag. Två separata viktmagasin på 73 kg arbetar självständigt för att ge dig önskad stabilitet under din träning.

Tillbehör som tricepsrep, handtag, rakt draghandtag, curl bar, fotmanschett, vattenflaskor, multifunktionellt bälte, swing-handtag, tilläggsvikter och ett övningshäfte ingår i paketet. Med hemmagymmet FT2 kan du utföra över 60 funktionella övningar som bänkpress, knäböj, pull ups och push ups med hjälp av 32 olika inställningar. Precisionskullager ger smidiga och mjuka rörelser och viktenheterna lagras centralt för att undvika obalans. Pull up-baren är justerbar i höjd för att passa även hem med lågt i tak.

Paketet inkluderar också en träningsbänk SCS, SCS Leg Attachment och Leg Extension Cable Kit SCS Bench för ytterligare träningsmöjligheter.

 • Djup: 147 cm
 • Bredd: 155 cm
 • Höjd: 212 cm
 • Utrymme som krävs: 220 x 250 x 240 cm
 • Max höjd: 224 cm
 • Vikt: 256 kg
 • Max användarvikt: 150 kg
 • Viktmagasin: 2 x 73 kg (kan uppgraderas med 22 kg per viktmagasin)
 • Maximalt motstånd 136 kg (kan uppgraderas till 155 kg)
 • Användningsområde: Hemmabruk, företagsbruk
 • Garanti Hemmabruk: Livstidsgaranti
 • Garanti Företag: 10 år
Inspire Fitness

Inspire Fitness designer og konstruerer det beste treningsutstyret i gamet, ansetter det smarteste og mest kreative teamet i bransjen, og distribuerer alle våre produkter over hele verden. Hjertet og sjelen deres ligger i hjemme- og kommersielt treningsutstyr, men de har også en performance kolleksjon, et lokalt treningsstudio på 780 kvadratmeter i USA, en mobilapp som leverer treningsøkter, og mye mer. Inspire Fitness arbeider hver dag for å utvikle treningsutstyr som er designet for å styrke alle kropper og inspirere til fitness over hele verden.

Gå till Inspire Fitness