Produktnummer: 400449
First Degree Fitness

Apollo Plus Black Edition

Nu 13 999,- tidigare 17 999,-

5+ i onlinelager
Tillbehör

Skyddsmatta 80x250

Genom att använda denna underlagsmatta kan du skydda ditt golv mot fukt och repor samtidigt som du minskar ljudnivån vid användning av hemträningsutrustning.

Att använda en skyddsmatta under din träningsutrustning och under träning är en kostnadseffektiv försäkring för att skydda ditt golv mot den tyngd som genereras.

Skyddsmattan fungerar väl på alla typer av golv, särskilt parkett och laminat. Om du har värmekablar under golvet där du tränar är det viktigt att regelbundet lufta mattan för att undvika missfärgning på golvet.

Denna matta passar speciellt bra till roddmaskiner.

999,-
Snabb leverans

Apollo Plus från First Degree med förbättrad design och starkare motstånd. Elegant och mycket stabil roddmaskin. Känslan av lugn och ljudet av vatten är fantastiskt.

Konstruktionen är en kombination av stål och svartbetsat ask.
Du kan ändra motståndsnivån med vridknappen på tanken, det finns 4 olika nivåer att välja mellan. På så sätt kan du anpassa träningen från en lätt uppvärmning till hårdare träning.
På Apollo Plus får du ca 15% hårdare motstånd än på standardmodellerna från First Degree Fitness. Som med andra roddmaskiner, där motståndet t.ex. är luft, detsamma gäller att med högre frekvens blir motståndet hårdare.

First Degree Fitness utvecklar alla modeller i samarbete med professionella roddare. Med dessa roddmaskiner får du känslan och ljudet av att ro på vattnet. De passar även bra ihop med de andra möblerna i hemmet. Av konditionsmaskinerna inomhus ger roddmaskinen en mycket bra träningseffekt för hela kroppen.
Tar väldigt lite plats när den inte används. Den kan enkelt ställas upp vertikalt för förvaring och då är måtten 54 cm x 55 cm x 213 cm (L x B x H).

Bredd: 55 cm
Höjd: 54 cm
Längd: 213 cm
Motståndssystem: Vatten
Motståndsnivåer: 4 st
Pulsbälte: Tillvalsutrustning
Pulsmätning: Tillvalsutrustning, trådlös mottagare
Frekvenspulsbälte: 5khz
Bluetooth-dator: Nej
Vikt: 33 kg
Max personvikt: 150 kg
Användningsområde: Hemmeträning

First Degree Fitness

First Degree Fitness´ romaskiner med vannmotstand gjenskaper lyden og følelsen av ekte roing på vannet. Det umiddelbare taket og den konsekvente motstanden du får i bomaskinene fordeler motstandsbelastningen jevnere over muskelgruppene, og optimaliserer den totale slagkraften og treningsfordelen.

Gå till First Degree Fitness