Produktnummer: 374253
Dyaco Medical

Dyaco MED 7.0 S

103 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Medical-serien från Dyaco är optimerad för fysioterapi och rehabilitering. Designen är lätt, elegant och tidlös och passar in i alla träningsmiljöer. Tyngdpunkten ligger på komfort och användarvänlighet. Samtidigt är kvaliteten förstklassig och priset mycket rimligt.

Produktens stabilitet och funktionalitet återspeglas på flera sätt. Den låga instegshöjden gör soffstödet tillgängligt för användare med nedsatt rörlighet. Utformningen av sitsen och ryggstödet ger komfort, stöd och säkerhet. Sits och ryggstöd är vridbara, vilket är en fördel t.ex. i samband med en förflyttning. Armar och ben kan användas samtidigt, men det är också möjligt att endast använda armar eller ben - dessa många alternativ gör maskinen lämplig även om en användare har nedsatt funktion i en nedre eller övre extremitet. Handtagen är anpassningsbara och justerbara i längd och följer de naturliga handledsrörelserna under träning. Det patenterade Eddy Current-bromssystemet säkerställer en riktigt bra användarupplevelse i förhållande till bland annat löpbandet.

Även displayen är anpassad för målgruppen. Användargränssnittet är intuitivt, siffrorna är stora och lättlästa och utbudet av program är relevant för träning, rehabilitering och testning.

Observera viktgränsen för användaren på 200 kg.

Produkten är medicinskt godkänd och certifierad enligt CE 93/42 Class 1m.

Har du frågor om Dyaco Medical? Kontakta Sigge här!

Vikt: 117 kg
Max. passagerarvikt: 200 kg
Längd x bredd x höjd: 172x77x122 cm
Motståndsnivåer: 20st
Träningsprogram: 7st

Dyaco Medical

I over 30 år har Dyaco raskt utvidet produktene sine og når verden rundt for å støtte kommersielle og medisinske treningsfasiliteter med én formel vi tror på:
Kvalitetsutstyr + Kvalitetsstøtte og omsorg = Bedre livskvalitet

Gå till Dyaco Medical