Produktnummer: 400258
Berg

Grand Favorit Regular 520 Grå

inkl Comfort sikkerhedsnet

13 379,-

I lager, leveranstid 5-10 dagar
Snabb leverans

Den populära Favorit-modellen från Berg finns nu i en ny oval form. Den ovala formen kombinerar styrkan hos den runda ramen med den stora hoppytan hos en fyrkantig studsmatta. Denna form gör att längden kan användas för olika gymnastiska trick.

Grand Favourite har den välbekanta kantstoppningen, som är 2 cm ovanför den yttre ramen och 1 cm ovanför fjädrarna. Kantdynan är 38 cm bred och täcker fjädrarna.

Favorit har Goldspring solfjädrar, som är längre än de som finns på Talent-modellerna, vilket gör dem mer flexibla. Fjädrarna är galvaniserade med en solid zinkbeläggning för att förhindra rost.

På Grand Favorit hittar du också det välbekanta Comfort-säkerhetsnätet som normalt följer med Bergs Favorit-modeller. Här finns en självstängande ingång och skum runt nätets stänger för extra säkerhet.

Finns i grått och grönt, och både på ben och för nedgrävning.

Trampolinens mått: 520x345 cm

Färg: Grå
Storlek: 520 cm
Berg

BERG är synonymt med högsta kvalitet. När du väljer Berg garanteras kvalitet och säkerhet. Detta är ett internationellt varumärke med en stark position som har byggts upp genom många års tillverkning av premiumstudsmattor. Alla komponenter i en BERG studsmatta är av mycket hög kvalitet. Detta gör även BERG till ett populärt val för den som vill träna aktivt. De genomför alltid internationella kvalitetsstandardkontroller och har mycket höga krav på säkerhet och hållbarhet. BERG är ett bra val för dig som inte vill kompromissa med någonting. Priset speglar vad du betalar för.

Gå till Berg