Produktnummer: 400562
Berg

Champion 430 Grön

inkl deluxe sikkerhedsnet

17 219,-

I lager, leveranstid 5-10 dagar
Snabb leverans

Champion är en prisbelönt studsmatta från BERG som ger glädje till både unga och gamla. Denna version är 4,3 meter i diameter vilket ger en fin stor hoppyta.

BERG Champion ger dig både hög kvalitet och hög säkerhet. Bland annat. studsmattan har en 3 cm tjock och 38 cm bred skyddskant i slitstark vinyl, som överlappar både duken och ramen med flera centimeter, för extra skydd. Dessutom är den svartlackade ramen varmförzinkad vilket ger extra bra skydd mot rost.

Ramens väldesignade design gör Champion till en mycket robust och tyst studsmatta. Hoppegenskaperna görs till och med ännu bättre med BERGs patenterade TwinSpring-lösning, där fjädrarna sitter diagonalt istället för rakt på ramen. Goldspringfjädrarna ger mycket god spänst och bekväma hopp för hoppare i alla storlekar.

För extra hög säkerhet ingår Bergs skyddsnät Deluxe. Detta skyddsnät är gjort speciellt för Champion, med böjda stolpar och ett starkt nät som passar perfekt runt studsmattan. Nätet har en höjd på 1,8 meter med överlappning som ingång, vilket gör det säkert att ta sig till och från studsmattan även vid hoppning. Skyddsnätet fästs enkelt i linje med stolparna, och sitter nära skyddskanten, så att du inte kan halka under.

UPPMÄRKSAMHET! Trampolinens diameter mäts inkl. kantstoppning

Färg: Grön
Storlek: 430 cm

Vikt: 97,2 kg
Fjädrar: 128 st
Diameter: 430 cm
Höjd på studsmatta: 95 cm
Höjd inklusive nät: 275 cm
Max personlig vikt: 120 kg
Vikt inklusive nät: 135,8 kg

Berg

BERG är synonymt med högsta kvalitet. När du väljer Berg garanteras kvalitet och säkerhet. Detta är ett internationellt varumärke med en stark position som har byggts upp genom många års tillverkning av premiumstudsmattor. Alla komponenter i en BERG studsmatta är av mycket hög kvalitet. Detta gör även BERG till ett populärt val för den som vill träna aktivt. De genomför alltid internationella kvalitetsstandardkontroller och har mycket höga krav på säkerhet och hållbarhet. BERG är ett bra val för dig som inte vill kompromissa med någonting. Priset speglar vad du betalar för.

Gå till Berg