Grizzly Powerlifting Bar 20kg

TP #372854

5 599,00 kr

5+ i onlinelager

Vår nya American Barbell Grizzly Power Bar är tillverkad av legerat stål av högsta kvalitet med en precisionsfinish och klassiska, infällda hylsor svetsade på plats. Varje leverans av råmaterial testas för att säkerställa att axelns draghållfasthet är konsekvent på 190 000 PSI. Genom denna noggranna uppmärksamhet på detaljer kan vi garantera tillförlitlig prestanda dag ut och dag in.

Vår Power Bar är tillverkad av en stålkvalitet som ger minimal flexibilitet, vilket gör den idealisk för olika typer av tunga lyft. Detta är det perfekta valet för dem som söker en kraftfull och precisionstillverkad stång som kommer att hålla genom tiderna.

TP #372854
American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Se alla produkter