Viktmanschetter

TP #373529

Nu 299,00 kr

Spara 100,00 kr tidigare 399,00 kr
100+ i onlinelager
Vikt

Abilica viktmanschetter är tillverkade av mjuk nylon och är utrustade med både kardborrlås och metallspänne för enkel justering. De är perfekta för att använda under spänst-, styrke- och rehabiliteringsträning efter skada.

Viktmanschetterna ger ett extra motstånd under vanliga kroppsviktsövningar, vilket ger kroppen ny stimulans och ökar effekten av träningen. De är särskilt användbara för att träna rumpmusklerna och är ett utmärkt alternativ för träning både hemma och utomhus.

TP #373529
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter