Produktnummer: 374556
Abilica

The Earth Collection

1 649,-

5+ I lager (Leveranstid 3-7 dagar)
Snabb leverans

Earth Collection Bundle innehåller allt du behöver för en hälsosam livsstil när du är på språng. Denna samling är i begränsad upplaga. Köp din innan det är för sent.

Paketet/paketet innehåller:
Abilica ExerTube ECO
Abilica LoopBand Duo
Abilica PilatesBall 20 cm
Abilica PopSocket
Abilica WaterBottle Steel
Abilica YogaMat Earth ECO

Abilica ExerTube ECO

Designat för alla typer av motstånds- och styrketräning. Få ett komplett träningspass utan all tung utrustning, eller lägg till det i mixen under ditt nästa viktpass. Den kan också användas för olika stretching rutiner, läggas till för stöd under pull-ups, helkroppsövningar och mer. Vi har sålt detta i 20 år.

Storlek
Längd 130 cm
Material
Naturgummi. PE. Loom PE.


Abilica LoopBand Duo

Ett absolut måste och en av våra bästsäljare – nu justerbar! Detta 2-delade bandset innehåller ett lätt och medelhögt gummiband som du kan ta med dig överallt för ett snabbt träningspass. Med ett tjockare material i tygstil och ett inre silikongrepp kommer du inte ha problem med att dessa gummiband rullar eller glider upp och ner under ditt träningspass, oavsett om det är på gymmet eller hemma.

Storlek
Bredd 8 cm / Justerbar från 15 cm till 43.5 cm
Material
Polyester. Latex. POM

Abilica PilatesBall 20 cm

Bollen är en mångsidig och effektiv rekvisita som du kan blåsa upp och tömma för luft för att ta med dig överallt! Du kan träna en mängd olika muskler som core, inre lår och bäcken. Ingenting stärker din core eller tonar dina inre lår mer än den här bollen.

Storlek
Diameter 20 cm
Material
PVC

Abilica PopSocket

Perfekt för att sms:a med en hand eller som ett bekvämt stativ så att du kan titta på träningsvideor.

Storlek
Diameter 38.8 mm x 7.7 mm / Höjd 24.3 mm (expanderat)
Material
Polykarbonat. TPU. Polyuretan.

Abilica WaterBottle Steel

Den perfekta dricksflaskan du vill ha med dig överallt; under träning, på jobbet eller i väskan. Håller drycker varma i upp till 8 timmar, eller kalla i upp till 12 timmar.

Storlek
0.5 l / Höjd 26 cm / Diameter 7 cm
Material
Rostfritt stål. Fri för BPA. SUS304 – Rostfritt stål för speciell användning

Abilica YogaMat Earth ECO

Vi presenterar din nya partner för yoga! Genomtänkt designat för att stödja dig i din rörelse och för att vara hållbar. Den är designad för ett bekvämt yogapass eller andra typer av träning med en torravvisande toppyta för att förhindra glidning för våra HIIT-rörelseentusiaster. Den förblir säkert på plats även under de mest intensiva träningspass.

Storlek
Längd 175 cm / Bredd 61 cm / Tjocklek 3 mm
Material
PER

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica