RubberBand Set

TP #372704

Nu 199,00 kr

Spara 50,00 kr tidigare 249,00 kr
5+ i onlinelager

Set med 3 stk. RubberBands med olik styrka. Gummibanden är producerad i naturgummi. Praktisk påse för uppbevaring följer med.

Träningsbanden har hög kvalitet och fabriken har en gedigen kvalitetskontroll. 100% naturlig och tillverkad i gummins hemland Thailand. Banden är miljövänliga och 100% nedbrytbara. Banden innehåller inga syntetiska materialer.

Lätt/lila, motstånd ca 4-15,5 kg
Medium/rosa, motstånd ca 7-25 kg
Hård/grå, motstånd ca 9-34 kg

TP #372704
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter