Produktnummer: 142134
Abilica

Hantel 25mm

249,-

5+ I lager (Leveranstid 3-7 dagar)
Snabb leverans

Med Hantelgrepp 25mm kan du enkelt välja vilken vikt du vill ha på din hantel. Hanteln är utrustad med en fästeplatta som passar för alla viktskivor som är anpassade för 25mm. Hanteln levereras också med två snurrlås för att säkra vikterna på plats.

Hanteln är 35 cm lång och väger ungefär 1,9 kg. Handtaget har en greppvidd på 14 cm och hanteln har en max viktbelastning på 100 kg.

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica