Produktnummer: 373533
American Barbell

Series 4 Urethane Dumbell set 22-40 kg

22-40 kg

73 199,-

4 i onlinelager
Tillbehör

Snabb leverans

American barbell urethane hantelset 22-40 kg / 10 par (22,24,26,28, 30,32,34,36,38,40 kg)

American Barbell har ingen instegsnivå när det gäller deras produkter. Helt nya serie 4-hantel av kommersiell kvalitet har ett texturerat svart uretanhuvud, tydliga gråa siffror och en högkvalitativ konstruktion till ett överkomligt pris.

Hanteln har en solid stålkärna, ett medelstarkt hårdkromat handtag och ett högkvalitativt uretanhuvud. De mjukare kanterna gör det bekvämt att använda hanteln i alla typer av träning, särskilt när hanteln kommer i kontakt med din kropp.

American Barbell's högkvalitativa uretan är exceptionellt tåligt och fungerar utmärkt i alla träningsmiljöer som inte är alltför krävande. Det är också mycket mer hållbart än gummi och kommer aldrig att torka ut eller ruttna, vilket gör det helt luktfritt.

Hanteln är utformad för att tåla kontrollerade träningsmiljöer under många år och är en av de högsta kvalitetsprodukterna på marknaden idag.

American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Gå till American Barbell