ElasticBand

TP #373967

299,00 kr

100+ i onlinelager
Styrka

Abilica ElasticBands, även känd som Abilica Snodden, är utmärkta för att träna hela kroppen eller som en uppvärmning inför annan styrketräning.

Gummibanden är tillverkade av latex, täckta med polyester och har handtag i PVC, vilket möjliggör ett brett utbud av övningar för både överkroppen och benen.

Banden finns tillgängliga i två motståndsnivåer: medium grå och hård svart, med en längd på 185 cm och en diameter på 11 mm.

TP #373967
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Se alla produkter