Produktnummer: 300902
Abilica

SquatPad

399,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

SquatSponge och BarPad kombinerade i ett praktiskt tillbehör som ger optimalt skydd för axlar och höfter vid styrketräning. Detta tillbehör passar perfekt för övningar som knäböj, utfall, hip thrust och glute bridge med alla typer av stänger.

Tillverkad av högdensitets NBR-material som ger en mjuk och behaglig träning. Storleken på produkten är 44 x 8,5 cm, vilket gör den till en mångsidig lösning för din träning.

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica