Produktnummer: 373372
Abilica

XC GymMat

599,-

5+ i onlinelager
Snabb leverans

Abilica XC GymMat är vår absolut bästa träningsmatta med hög densitet och enastående hållbarhet. Tillverkad av miljövänligt NBR-material och fri från gifter, ftalater och latex.

Mattan är utformad med hög friktion på båda sidor, vilket ger dig friheten att använda vilken sida du föredrar. Dessutom är den oerhört stabil och kan användas på både torra och våta ytor. För enkel förvaring och transport ingår en praktisk rem.

Mattan är signerad av Johannes Høsflot Klæbo och är en del av den exklusiva Abilica Klæbo Collection-serien.

Storlek
120 x 60 cm lång, 1,5 cm tjock

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica