Produktnummer: 20-00512
Träningspartner Pro

Multi-Level Pull-Up Bar

5 070,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Träningspartner Pro Multi-Level Pull-Up Bar är en mångsidig träningsutrustning utformad för att tillhandahålla olika nivåer av svårigheter och variationer för överkroppsträning. Denna pull-up bar erbjuder flera greppmöjligheter och höjdnivåer för att möjliggöra en mängd olika övningar för att stärka och forma överkroppsmusklerna.

Den flernivå-designen ger användaren möjlighet att anpassa träningen efter sina egna behov och träningsmål. Med olika höjdnivåer kan användare gradvis öka svårighetsgraden och utmana sig själva för att förbättra sin styrka och uthållighet över tiden.

Träningspartner Pro Multi-Level Pull-Up Bar är konstruerad med hänsyn till användarnas säkerhet och komfort, med en stabil och robust ram som säkerställer säkerheten under träningen. Den ergonomiska utformningen av pull-up-baren ger användaren ett bekvämt grepp och möjliggör effektiv träning för överkroppsmusklerna.

Oavsett om användaren är en nybörjare som arbetar med grundläggande pull-ups eller en erfaren atlet som utför avancerade överkroppsövningar, kan Träningspartner Pro Multi-Level Pull-Up Bar vara ett värdefullt tillskott till träningsrutinen och hjälpa till att uppnå önskade träningsmål genom varierade och effektiva överkroppsövningar.

Träningspartner Pro
Gå till Träningspartner Pro