Produktnummer: 20-01728
Träningspartner Pro

Wide On-Beam Pull-Up Bar

2 710,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Träningspartner Pro Wide On Beam Pull-Up Bar är en robust träningsutrustning utformad för att monteras på en vägg eller en liknande horisontell yta. Denna pull-up bar erbjuder en bredare yta för grepp, vilket gör den lämplig för olika varianter av pull-ups, chin-ups och andra överkroppsövningar.

Med en stabil och säker montering kan denna pull-up bar användas för att träna överkroppsstyrka och öka muskelmassa i rygg, axlar och armar. Den robusta konstruktionen gör att den passar för användning både i hemmet och i träningsanläggningar.

Träningspartner Pro Wide On Beam Pull-Up Bar har en ergonomisk design som ger användaren ett säkert grepp och stabilitet under träningen. Den bredare ytan för grepp kan vara fördelaktig för användare med olika handstorlekar och kan erbjuda variation i träningen.

Oavsett om du är en nybörjare som arbetar med grundläggande pull-ups eller en erfaren atlet som utför avancerade överkroppsövningar, kan Träningspartner Pro Wide On Beam Pull-Up Bar vara ett värdefullt tillskott till din träningsrutin och hjälpa dig att nå dina träningsmål på ett effektivt sätt.

Träningspartner Pro
Gå till Träningspartner Pro