Produktnummer: 374181
Spirit Commercial

Shoulder Press SP-4303

44 990,-

2 i onlinelager
Snabb leverans

Spirit Fitness Selectorized-serien är en ny serie styrkemaskiner som är av hög kvalitet och perfekta för träningsanläggningar. Dessa maskiner är kompakta och tar minimalt med utrymme, vilket gör att du kan utnyttja ditt träningsutrymme på bästa möjliga sätt. Selectorized-serien har kombinerat teknik och design för att skapa maskiner som överträffar förväntningarna.

En av maskinerna i serien är Spirit Shoulder Press SP-4303, som är perfekt för att träna axlar och rygg på ett säkert och effektivt sätt. Maskinen har två oberoende armar för unilaterala och bilaterala rörelser för att anpassa träningen efter idrottarens behov. Horisontella och parallella greppalternativ ger variation och passar användare med axelbegränsningar. Sitsen och ryggstödet är fullt justerbara för att stödja ryggraden och hjälpa till att bibehålla rätt hållning under träningen.

SP-43-serien fokuserar på att bygga styrka med bibehållen stabilitet och komfort. Maskinerna har justerbara plattformar som håller användarna i en bekväm och optimerad position. Sittdynorna är av högsta kvalitet och garanterar säkerhet och rätt sittposition. En integrerad REP-räknare håller koll på träningspassen och det finns ett förvaringsutrymme på toppen av tornet för användarens telefon och dryck.

Selectorized-kollektionen är designad för att optimera träningsutrymmet och locka fler medlemmar till din anläggning. Spirit Selectorized SP-4303 är inte bara bekväm och säker att använda, den har även en estetisk design som ger ett mervärde till alla gym. Denna maskin ingår i en komplett serie designad för dagens styrketräning.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial