Produktnummer: 300943
Keiser

A250 Military Press

BLK PWR

81 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Att utföra axelpress kan vara en utmaning för många på grund av den höga startvikten på de flesta gymmaskiner. Men med den här maskinen är det enklare, tack vare dess låga startmotstånd och justerbara säte, vilket gör det möjligt för nästan alla att börja ett axelträningsprogram.

Till skillnad från traditionella maskiner som använder järnvikter, ger A 250 Military Press design med låg tröghet ett jämnt motstånd som skyddar leder och bindväv från stötbelastning.

Resultatet är en unik träningsupplevelse som inte liknar någon annan maskin på marknaden.

Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser