Produktnummer: 374199
Spirit Commercial

Lateral Raise SP-4322

45 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Spirit Fitness Selectorized-serien innehåller högkvalitativa styrkemaskiner som är perfekta för gymägare som vill maximera sin träningsanläggnings potential. Deras kompakta design gör det enkelt att utnyttja utrymmet och de kombinerar både teknik och design för att leverera överlägsna träningsresultat.

En av de utmärkta maskinerna i serien är Spirit Lateral Raise SP-4322 som är speciellt utformad för att stärka axelmusklerna. Den har en stilren och kraftfull design som erbjuder både ensidiga och bilaterala rörelser för att korrigera muskelobalanser. Ryggdynan ger tillräckligt med stöd och komfort under träning och de stora armkuddarna passar användare på alla nivåer. Dessutom ger de roterande handtagen och motviktsarmarna en mjuk och naturlig rörelse.

SP-43-serien är speciellt utformad för att bygga styrka med bibehållen stabilitet och komfort. Maskinerna har justerbara plattformar som håller användaren i en optimal position och sittdynorna är av högsta kvalitet för säkerhet och komfort. En integrerad REP-räknare hjälper användare att hålla koll på sina träningspass och det inbyggda förvaringsutrymmet på toppen av tornet gör det enkelt att förvara användarens telefon och dryck.

En av de bästa fördelarna med Selectorized-kollektionen är dess kompakta design som gör det möjligt att optimera gymmets potential och att behålla fler medlemmar inom anläggningen. Spirit Selectorized SP-4322 är estetiskt tilltalande och en mervärde för alla gym. Maskinen är bekväm och säker att använda och ingår i en komplett serie designad för dagens styrketräning.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial