Color Urethane Pro Series Bumper Plates

TP #112354

2 299,00 kr

2 i onlinelager
Vikt

American Barbell är det första företaget att tillverka bumper viktskivor i uretan av hög kvalitet. Dessa bumpers är särskilt slitstarka och ger en minimal studs. Vi använder tyskt uretan av högsta kvalitet för att säkerställa dess hållbarhet och för att få levande, färgrika plattor. Dessutom kan vi skapa anpassade markeringar och logotyper som färg gjuts i de färgade bumper skivor, vilket ger en imponerande estetiskt utseende och en långvarig prestanda.

De 140 mm hårdkromade navet är konstruerat i ett stycke och har en avfasning för enkel lastning av stången och minskat slitage på stånghylsor. Med en diameter på 450 mm är dessa sbumpers väl anpassade för all slags tung träning.

Tjocklek:
10 kg: 40 mm
15 kg: 46 mm
20 kg: 53 mm
25 kg: 58 mm

TP #112354
American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Se alla produkter