Produktnummer: 373889
American Barbell

T-Grip Club Strength Lite Bar, 25 mm

2 099,-

5+ i onlinelager
Tillbehör

Snabb leverans

T-Grip Lite Bar är en innovativ träningsstång som tar din träning till nästa nivå. Med dess flerhandsgrepp kan du utföra många olika övningar, vilket gör den till en mycket mångsidig träningsstav.

T-Grip Lite Bar är den enda stången på marknaden som har både parallella handtag och en integrerad Cambered EZ-curl bar, vilket ger en unik design som inte finns på någon annan träningsstång. Stången har också kurvor som konturerar efter kroppen, vilket gör att du kan utföra rörelser och övningar med komfort, balans och stabilitet.

Med T-Grip Lite Bar kan du träna med självförtroende och fokusera på att förbättra din styrka, stabilitet och balans.

Stången väger 3,6 kg och har en längd på 130 cm

Passar för vikter med 25 mm hål diameter.

American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Gå till American Barbell