Tricepstång 50mm

TP #500030

Nu 899,00 kr

Spara 500,00 kr tidigare 1 399,00 kr
50+ i onlinelager

Denna tricepsstång är utformad för att förbättra kontakt och prestanda vid tricepsträning med internationella (50mm) viktskivor. Den är ett mycket populärt träningsredskap som finns i nästan alla gym. Stången väger ungefär 10kg och passar perfekt till 50mm viktskivor. Den har räfflade handtag som ger ett optimalt grepp och fungerar även utmärkt för bicepscurls på grund av dess smala grepp.

Med denna tricepsstång får du ett bekvämt grepp som passar både för tricepsträning och bicepsträning. De vertikala handtagen möjliggör en bekväm rörelse för handlederna och minskar smärta vid högre vikter, vilket gör att du kan fokusera helt på din träning. Observera att lås säljs separat.

TP #500030
Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Se alla produkter