Produktnummer: 374779
Abilica

XC-Classic 2000

13 999,-

Förväntas på lager 16.05.2024
Tillbehör

XC-Classic 2000 FloorStand

Abilica XC-Classic 2000 FloorStand är ett utmärkt alternativ för att stödja din träningshuvudenhet när väggmontering inte är möjligt.

Detta tillbehör gör det enkelt att flytta XC Classic med hjälp av dess inbyggda hjul. Tillverkad av trä och stål, ger den också en slitstark yta med halkskydd för fötterna att träna på.

2 999,-
Snabb leverans

Abilica XC-Classic 2000 har utvecklats i samarbete med världens bästa skidåkare Johannes Høsflot Klæbo. Stakmaskinen ger dig fantastiska möjligheter att träna styrka, kondition och öva teknik året runt. Både maskinens höjd och returfunktion är anpassade för att göra staket-taken så verklighetstrogna som möjligt. Produkten är konstruerad för att minimera vibrationer vid träning.

Abilica XC-Classic 2000 levereras nu med en ny dator med en ny layout som ger dig en mycket bra överblick över alla värden som behövs under ett träningspass. Med de nya medelvärdesmätningarna blir det nu ännu enklare att mäta effekt och hastighet under träningspasset. Med utmärkt anpassning av både nedräkningsfunktionen och intervallträningen är denna dator en säker motivationshöjare för din träning. När du genomfört ett pass i ett program visar datorn en bra översikt över ditt träningspass, som lagras i datorns "minnesfunktion". Datorn kan också anslutas till apparna Kinomap, iConsole och Zwift för fler träningsprogram och D-Fit för loggning av träningspass.

Det perfekta träningsredskapet för längdskidåkningsentusiaster. Abilica XC-Classic 2000 utan Abilica XC-Classic FloorStand kan fästas på väggen för att minimera utrymmesbehovet. Abilica XC-Classic FloorStand säljs separat och har praktiska hjul för enkel transport. Abilica XC-Classic 2000 är en del av Klæbo Collection.

Motstånd: Luft
Motståndsnivåer: 10
Strömförsörjning: Nej
Transporthjul: Ja
Mått när den är monterad: 218 x 58 x 120 cm (H x B x D)
Produktens vikt: 44 kg
Max användarvikt: 180 kg

SPECIFIKATIONER FÖR DATORN

Tid och datum
Totalt antal meter och beräknat antal meter/30 min
Tid, beräknad tid på 500 meter och genomsnittlig tid per 500 meter
Drag per minut och totalt drag
Kalorier och beräknade kalorier/60 min
Watt och genomsnittlig watt
Intervallträning: Tid, distans och kalorier
Nedräkning: Tid, distans och kalorier
Kan anslutas till appar: Kinomap och D-Fit
Hjärtfrekvens kompatibel med 5,3 kHz-bälten
Minnesläge

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica