Produktnummer: 374659
Abilica

Bike 20

4 999,-

Förväntas på lager 19.07.2024
Tillbehör

Skyddsmatta 70x150cm

Genom att använda denna underlagsmatta kan du skydda ditt golv mot fukt och repor samtidigt som du minskar ljudnivån vid användning av hemträningsutrustning.

Att använda en skyddsmatta under din träningsutrustning och under träning är en kostnadseffektiv försäkring för att skydda ditt golv mot den tyngd som genereras.

Skyddsmattan fungerar väl på alla typer av golv, särskilt parkett och laminat. Om du har värmekablar under golvet där du tränar är det viktigt att regelbundet lufta mattan för att undvika missfärgning på golvet.

Denna matta passar speciellt bra till motionscyklar, spinningcyklar och Crosstrainers.

599,-
FloorPads ECO 4 pcs set

Abilica FloorPads ECO är den optimala träningsytan för träningscyklar, ellipstränare och annan träningsutrustning med 4 fötter.

Denna produkt skyddar golvet, minskar buller och vibrationer, samt är luktfri och tvättbar. FloorPads ECO är tillverkade av högkvalitativt och miljövänligt EVA-material, vilket garanterar en lång livslängd. Setet innehåller fyra st pads som alla mäter 10x10x1 cm.

149,-
Snabb leverans

Abilica Bike 20 är en användarvänlig cykel som har precis vad du behöver för att träna när du vill.

Den har en modern design och ett lågt steg som gör det enkelt att hoppa av och på cykeln. Abilica Bike 20 har motoriserat motstånd med 16 olika nivåer och en dator med 18 program som ger dig motiverande och varierad träning. Cykeln är försedd med en handpuls som kan läsas av i displayen. Ergometercykeln har även en hållare för din surfplatta/telefon, så att du kan se ditt favoritprogram medan du tränar. Den har massor av anpassningsmöjligheter då både styret och sätet kan justeras.
Transporthjul fram gör att den snabbt och enkelt kan rullas bort när den inte används.

Max användarvikt är 110 kg.

* Motstånd: Motoriserat magnetiskt motstånd
* Motståndsnivåer: 16
* Program: 18
* Dator med: tid, distans, hastighet, RPM, kaloriförbrukning (indikation), puls och watt (beräknat)
* Handpuls
* Svänghjul: 6 kg
* Horisontell och vertikal sitsjustering
* Horisontell justering av styret
* Strömförsörjning: Adapter 220v
* Transporthjul
* Mått monterad: 84 x 50 x 130 cm (L x B x H)
* Produktvikt: 25 kg
* Max användarvikt: 110 kg

Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica