Produktnummer: B11041
Masterfit

300 Half Rack Olympic Styrkepaket 150 kg

Nu 14 999,- tidigare 21 374,-

5+ I lager (Leveranstid 3-7 dagar)
Tillbehör

MultiMat ECO

Abilica MultiMat är ett flexibelt golvsystem som skyddar och dämpar ljudet från konditionsmaskiner. Tillverkat av miljövänligt och återvinningsbart EVA-material som är luktfritt och vattenbeständigt. Uppsättningen består av sex rutor och tio kanter och kan lätt byggas ut med fler uppsättningar vid behov. Levereras i färgen grå med en tjocklek på 1 cm.

Varje ruta inklusive kanter är 60 x 60 cm och hela uppsättningen (sex rutor inklusive kanter) mäter 122 x 180 cm. Abilica MultiMat är det perfekta valet för att skydda ditt golv och minska ljudnivån i din träningsmiljö.

599,-
Stockz Träningsgolv, 15mm 1x1m

Detta träningsgolv består av gummimattor på 1x1 meter med en tjocklek på 15 mm, som ger ett mycket bra skydd för underlaget mot stötar och slag vid styrketräning. Gummimattorna ger också bra ljuddämpning.

Golvmattorna har en rak kant och kan enkelt läggas mot varandra utan användning av lim.

Priset är per kvadratmeter.

Lämplig för träningsrum hemma, företag och gym.

Specifikationer
Bredd: 1 meter
Längd: 1 meter
Tjocklek: 15 mm
Färg: Svart

Standard EN 14808

449,-
Träningshandskar

Träningshandskar tillverkade i mjukt läder och med väl tilltagen vaddering i handflatan för optimal komfort.

Designade för att skydda dina händer från skavsår och obehag under träning.

Storlek: L
249,-
Snabb leverans

Masterfit 300 Half Rack Olympic Styrkepaket 150 kg är ett styrkepaket för komplett styrketräning i hemmet. Utrustningen tål tung och långvarig träning. Du kan träna hela kroppen hemma. Träna övningar som knäböj, bänkpress, marklyft, axelpress och mycket mer.

Paketet består av högkvalitativa produkter för att säkerställa att du får bästa möjliga fördelar av att träna hemma under en lång tidsperiod. Paketet är utformat så att du kan träna allt du behöver för att bygga en stark kropp och sätta nya rekord hemma. Viktskivorna och stången tål tung användning och du kan enkelt köpa till fler vikter i takt med att du blir starkare.

Paketet består av:

Masterfit 300 Half Rack
Abilica Skivstång 50 mm - 220 cm - 20 kg
Masterfit Justerbar Träningsbänk
4 x Abilica Olympic Weightplate 50 mm - 2,5 kg
2 x Abilica Olympic Weightplate 50 mm - 5 kg
2 x Abilica Olympic Weightplate 50 mm - 10 kg
2 x Abilica Olympic Weightplate 50 mm - 20 kg
2 x Abilica Olympic Weightplate 50 mm - 25 kg
Abilica Olympic Collar 50 mm
Abilica Squatpad

Masterfit 300 Half Rack passar dig som vill ha ett gediget och platsbesparande halvställ för hemmabruk med förvaringsstift för viktskivor.

Masterfit 300 Half Rack är ett halvställ med gott om utrymme inuti själva stativet för alla typer av övningar. Krokarna och fästarmarna kan justeras över 31 hål från 30 cm upp till 185 cm i höjd. Half Rack har 3 förvaringsstift på varje sida som gör det enkelt för dig att ändra vikten på stången mellan olika set och ändå ha gott om tid för en paus innan nästa set. Pull-up rack är en rak stång med ett räfflat grepp med en diameter på 29 mm. Den är idealisk för både pronerade och supinerade pull-ups med olika greppbredder. Racket har en höjd på 213 cm, vilket gör det lämpligt för rum med lågt i tak.

Max viktkapacitet är 250 kg på jhookarna, 250 kg på säkerhetsarmarna och 150 kg på pullupstången. Max viktbelastning per förvaringspinne är 75 kg. Masterfit Dip Attachment, våra bänkar och Landmine Attachment, som köps separat, utökar övningsbiblioteket och gör detta till det perfekta halvstället för ditt gym.

Abilica WeightBar 220 cm är en olympisk skivstång på 20 kg, 220 cm och 28 mm diameter skaft.

Skivstång lämplig för alla lyft, bänkpress, knäböj och marklyft. Passar skivstång med 50 mm öppning. Max viktbelastning är 300 kg.

Masterfit Adjustable Bench är en kraftfull justerbar viktbänk, perfekt för alla träningsbehov i hemmet!

Den justerbara träningsbänken har 8 olika justeringsnivåer för ryggen och 3 olika nivåer för sittplattan. Bänken kan därför enkelt anpassas efter dina behov och övningar. Ryggstödet har bra stoppning och är hela 85 cm långt med en bredd på 34 cm nederst i ryggen till 28 cm högst upp vid axlarna. Från golvet till sätet är det 45 cm vilket ger de flesta bra fotfäste vid utförandet av övningarna.

Masterfit Justerbar Bänk träningsbänk levereras med handtag och transportrullar för enkel förflyttning.

Abilica Olympic Weightplates är gummerade olympiska viktskivor som passar 50 mm skivstänger.

2,5 kg: Diameter 19,9 cm och tjocklek 2,35 cm
5 kg: Diameter 24,9 cm och tjocklek 3 cm
10 kg: Diameter 32,2 cm och tjocklek 3,8 cm
20 kg: Diameter 40 cm och tjocklek 4,5 cm
25 kg: Diameter 43 cm och tjocklek 4,6 cm

Abilica Olympic Collar i krom är snygga och stabila lås för 50 mm stänger som tål tung och frekvent användning!

Abilica SquatPad ger ett suveränt skydd för axlar och höfter vid styrketräning.

Denna bar pad hybrid är perfekt för övningar som squats, hip thrust och glute bridge. Den är utformad med en droppe i mitten för att göra det lättare att placera stången korrekt när du tränar.
Passar 25 mm, 30 mm och 50 mm stänger.

Vikt: 150 kg
Masterfit

Masterfit är ett ledande varumärke inom gymutrustning tack vare deras fokus på högkvalitativa produkter, mångsidighet och innovativ design. Deras utrustning är känd för sin hållbarhet och användarvänlighet, vilket gör den perfekt för både nybörjare och erfarna utövare. Med en dedikation till kundservice och kontinuerlig innovation fortsätter Masterfit att vara det självklara valet för dem som söker pålitlig och effektiv gymutrustning.

Gå till Masterfit