Produktnummer: 20-00993
Träningspartner Pro

Metal Ladder

10 555,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Träningspartner Pro Metal Ladder är utformad för att erbjuda användare möjligheten att utföra en mängd olika övningar för att träna och stärka olika muskelgrupper. Den metalliska stegformade designen möjliggör en rad olika funktionella rörelser och övningar som kan förbättra styrka, flexibilitet och koordination.

Denna metal ladder är idealisk för funktionell träning, kroppsövningar och rehabilitering, och den kan användas i gym, hemmagym och träningsanläggningar. Dess mångsidighet gör att användare kan anpassa sina träningsrutiner och utmana sig själva genom olika träningsvarianter.

Metal Ladder är tillverkad av högkvalitativt metallmaterial och är utformad för att vara robust och hållbar för långvarig användning. Dess enkla och effektiva design gör det möjligt för användare att integrera den i sina träningsrutiner och dra nytta av dess mångsidighet och fördelar för att uppnå sina träningsmål. Denna träningsutrustning är lämplig för användare på olika träningsnivåer och kan användas för att skapa en effektiv och mångsidig träningsrutin.

Träningspartner Pro
Gå till Träningspartner Pro