Produktnummer: 00-03949
Träningspartner Pro

Climbing Rope Hemp 4.5mx50mm

1 710,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Climbing Rope Hemp 4.5m x 50mm är tillverkat av hållbart hampa-material och är avsedd för användning inom tränings- och klättringssammanhang. Med en längd på 4,5 meter och en diameter på 50 mm är repet lämpligt för olika klätterövningar och träningsrutiner.

Hampamaterialet ger repet en unik och naturlig känsla samtidigt som det erbjuder pålitlig hållbarhet och säkerhet under användning. Repets tjocklek och struktur ger användaren ett stabilt grepp och möjliggör en säker klättrings- och träningsupplevelse.

Den naturliga strukturen och hållbarheten hos hampamaterialet gör att repet kan användas både inomhus och utomhus och det kan monteras på olika klätterramar, stänger eller andra klätteranordningar. Oavsett om det används för klättringsträning, fitnessändamål eller rent nöje, erbjuder Träningspartner Pro Climbing Rope Hemp en pålitlig och säker upplevelse för klättrare på alla nivåer.

Detta rep är en idealiskt val för dem som föredrar naturliga material och söker en hållbar och pålitlig klätterutrustning för sina träningsbehov.

Träningspartner Pro
Gå till Träningspartner Pro