Biceps Curl SP-4307

TP #374185

41 990,00 kr

Beställningsvara

Spirit Fitness har utvecklat en ny serie styrketräningsmaskiner kallad Selectorized, som erbjuder högkvalitativa alternativ för träningsanläggningar. Dessa maskiner har en kompakt design som gör det möjligt att maximera potentialen i din träningsanläggning, samtidigt som de kombinerar teknik och design för att överträffa dina förväntningar.

En av maskinerna i Selectorized-serien är Spirit SP-4307, som har en vinklad armkudde som minskar belastningen på axeln och fokuserar på biceps. Med ett roterande handtag kan idrottare av olika storlekar hålla sig i linje med maskinens rotationsaxel och sätet kan justeras för att rikta in armbågarna med rotationsaxeln.

SP-43-serien har fokus på att bygga styrka med bibehållen stabilitet och komfort. Maskinerna har justerbara plattformar för att hålla användarna i en bekväm och optimal position, högkvalitativa sittdynor för säkerhet och en integrerad REP-räknare för att hålla koll på träningspassen. Det finns också ett inbyggt förvaringsutrymme på toppen av tornet för användarens telefon och dryck.

Med en kompakt design kan Selectorized-kollektionen hjälpa till att optimera gymmets potential och locka fler medlemmar till din anläggning. Spirit Selectorized SP-4307 är en bekväm och säker maskin som är estetiskt tilltalande och en del av en komplett serie för styrketräning.

TP #374185
Spirit

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Se alla produkter