Produktnummer: 374184
Spirit Commercial

Seated Leg Curl SP-4306

45 990,-

1 i onlinelager
Snabb leverans

Spirit Fitness Selectorized-serien erbjuder högkvalitativa styrkemaskiner som är perfekta för gymägare. Deras kompakta design gör det enkelt att maximera din träningsanläggnings potential. Selectorized-serien kombinerar teknik och design på ett enastående sätt, och överträffar utan tvekan dina förväntningar.

En av de många fantastiska maskinerna i denna serie är SP-4306 Seated Leg Curl-maskinen. Denna maskin är oumbärlig för alla gym och ger en säker och effektiv träning av hamstring utan risk för knäskador. Maskinen har flera justeringsalternativ för att ge användare av olika höjder och förmågor en bekväm upplevelse. Lårkudden kan justeras på framsidan av knäna för att hålla användaren i linje med rotationsaxeln, medan tibiakudden är självjusterande vilket gör att du inte behöver göra lika många justeringar. Rörelseomfånget är också justerbart för användare med begränsad hamstringsflexibilitet. Sittvinkeln på maskinen gör att användaren kan utöva maximal belastning på quadriceps och hamstrings.

SP-43-serien fokuserar på att bygga styrka på ett säkert och bekvämt sätt med bibehållen stabilitet. Maskinerna har justerbara plattformar som håller användarna i en optimal position för träning. Sittdynorna är av högsta kvalitet, vilket garanterar säkerhet och en välbalanserad sittposition. En integrerad REP-räknare gör det enkelt att hålla koll på dina träningspass, medan det inbyggda förvaringsutrymmet på toppen av tornet gör det enkelt att förvara din telefon och dryck.

Den kompakta designen på Selectorized-kollektionen gör det enkelt att optimera din gympotential och behålla fler medlemmar i din anläggning. Spirit Selectorized SP-43 har en estetisk design som utan tvekan är ett mervärde för alla gym. Denna maskin är bekväm och säker att använda och ingår i en komplett serie som är designad för dagens styrketräning.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial