Produktnummer: 374193
Spirit Commercial

Hip Trainer SP-4315

47 990,-

Beställningsvara
Snabb leverans

Spirit Fitness Selectorized-serien erbjuder högkvalitativa styrkemaskiner som är särskilt utformade för att optimera din träningsanläggning. Dessa maskiner har en kompakt design som ger dig möjlighet att maximera din gymplats och behålla fler medlemmar.

SP-4315 Spirit Hip Trainer är särskilt populär bland idrottare och kvinnor eftersom den är designad för att träna sätesmusklerna och bakre lårmusklerna. Maskinen har ett fällbart ryggstöd som följer användarens rörelser under höftförlängning för att ge maximalt stöd. Det breda, halkfria fotstödet och höftdynan är justerbara för att ge optimal stabilitet och positionering under hela träningen.

SP-43-serien är specifikt utformad för att bygga styrka med bibehållen stabilitet och komfort. Maskinerna har justerbara plattformar som håller användarna i en bekväm och optimerad position, med högkvalitativa sittdynor som garanterar säkerhet och välinriktad sittposition. En integrerad REP-räknare gör att du kan hålla koll på dina träningspass och det inbyggda förvaringsutrymmet på toppen av tornet gör det enkelt att förvara användarens telefon och dryck.

Med sin estetiska design är Spirit Selectorized SP-4315 en tillgång för alla gym. Denna maskin är bekväm och säker att använda och ingår i en komplett serie som är speciellt utformad för dagens styrketräning.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial