Produktnummer: 373944
Spirit Commercial

Cable Crossover SP-3527

47 990,-

3 i onlinelager
Snabb leverans

Oavsett om du är intresserad av styrketräning för hela kroppen eller vill fokusera på specifika muskelgrupper, så har den högpresterande Spirit Cable Crossover SP-3527 allt du behöver. Med det medföljande multitillbehörspaketet blir din träning ännu mer varierad och du får fler alternativ att välja mellan. Maskinen har en robust design som tål den tyngsta användningen och passar alla typer av användare, från professionella idrottare till genomsnittliga gymbesökare.

Spirit Cable Crossover har ett remskivaförhållande på 1:1, vilket gör att träningen blir enkel och effektiv. Dess ergonomiskt utformade handtag och mjuka beröringspunkter ger en bekväm känsla även under de mest krävande träningspassen. Maskinen är utrustad med två justerbara remskivor, var och en med en viktstapel på 68 kg, samt en pull-up-stång med perfekt grepp.

Cable Crossover-maskinen ger dig möjlighet att utföra en mängd olika push- och pullövningar som aktiverar hela din kropp, inklusive stående bröstpress, bröstfluga, lat pull-downs och olika typer av rader.

Spirit Strength garanterar kvalitet i varje komponent, och alla våra produkter tillverkas i ISO-certifierade fabriker. Med Spirit Cable Crossover får du en pålitlig och högpresterande träningsmaskin som hjälper dig att nå dina träningsmål.

Spirit Commercial

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå till Spirit Commercial