M3i Total Body Trainer

TP #372866

Nu 29 990,00 kr

Spara 18 000,00 kr tidigare 47 990,00 kr
5+ i onlinelager

M3i TBT utvecklades för att tillgodose behoven hos våra atletiska kunder som behövde en cykel med en överkroppskomponent som kunde klara av högintensiva atletiska prestationer. Vi byggde en cykel baserad på den beprövade M3i-plattformen och skapade M3i Total Body Trainer. Denna cykel är idealisk för helkroppsträning då den möjliggör samtidig eller separat träning av över- och underkroppen samt rehabiliterande rörelser för enskilda extremiteter.

Keiser Integrated Technology gör det möjligt för tränaren att övervaka varje idrottarens prestation i realtid på en smartphone eller surfplatta, samtidigt som data sparas för att följa framsteg. Cykelns V-formade ram passar ryttare i alla kroppsformer och storlekar.

Cykeln har magnetiskt motstånd för en smidig och tyst träningsupplevelse samt oändliga inkrementella motståndsförändringar. Bakhjulsdesignen skyddar cykeln från svett och korrosion.

Transporthjul gör det enkelt att flytta den. En självspännande och underhållsfri Poly-V-remdrift minimerar underhållsbehovet och garanterar tillförlitlighet. Den intuitiva och lättlästa konsolen visar kadens, kraft, kcal, puls, körtid, vägmätare, trippsträcka och redskap - allt på en skärm.

Keiser Integrated Technology använder Bluetooth-anslutning för att registrera och spåra framsteg med hjälp av våra M Series-appar. Cykelns robusta justeringsrattar kräver mindre underhåll än kamlås, och sitsen är justerbar i fyra riktningar. Dessutom har cykeln stretchkuddar för extra komfort.

TP #372866
Keiser

I nesten fire tiår har Keiser påvirket treningen til idrettsutøvere, fitnessentusiaster og rehabiliteringseksperter over hele verden med bedre treningsprodukter som forener begge komponentene i menneskelig ytelse: kraften du produserer, og hastigheten du produserer den med.

Se alla produkter