Produktnummer: 110923
Keiser

A300 Leg Extension Pro

156 990,-

2 i onlinelager
Snabb leverans

Quadricepsmusklerna har förmågan att generera höga krafter vid höga hastigheter, vilket kan öka risken för skador på knät vid höga nivåer av böjning.

A 300 Leg Extension Pro är en träningsmaskin som minskar motståndet på den mest sårbara delen av knäet för att undvika skador. Till skillnad från traditionella maskiner med järnvikter, använder A 300 Leg Extension Pro en design med låg tröghet för att erbjuda ett jämnt motstånd under träningen.

Detta ger en unik träningsupplevelse som inte kan jämföras med något annat på marknaden.

Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser