Cerakote Training Bar Pink 15 kg

TP #300959

6 499,00 kr

20+ i onlinelager

California Bar är en skivstång med dubbla ringar, utformad särskilt för funktionella fitnessutövare. Den kombinerar nyanser och specifikationer av högsta kvalitet, liknande en tungviktsstång på 28 mm, med den hållbarhet som krävs för daglig användning i andra lyft- och träningsprogram.

California Bar är utrustad med en Cerakote-finish som ger den en unik estetisk och prestandamässig profil i fitnessbranschen. Skivstångens skaft är tillverkat av precisionslipat legerat stål, och axelns hållfasthet testas noga för att säkerställa en konsekvent draghållfasthet på 190 000 PSI, vilket ger en hög kvalitet och lång livslängd.

Stånghylsorna är precisionsbearbetade och belagda med hårdkrom för extra skydd mot fall och stötar. Hylsorna roterar jämnt tack vare höghållfasta kompositbussningar, som används i flyg- och bilindustrier.

Efter att ha producerat några av världens finaste olympiska skivstänger under många år, presenterar American Barbell stolt vår senaste innovation - Cerakote-färdiga stänger. Denna beläggning är oöverträffad i sin korrosions- och nötningsbeständighet. Korrosionssaltspraytester har visat att Cerakote håller upp till 70 gånger längre än krom och rostfritt stål.

Vårt designteam på American Barbell har i över 18 år producerat innovationer inom barteknologi, och vår California Bar är en av våra mest spännande prestationer. Varje typ av barfinish har sin egen historia, men vi är stolta över att säga att vår California Bar är oöverträffad i sin prestanda och design.

TP #300959
American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Se alla produkter